Nieuw Eyckholt 282

6419 BJ Heerlen

Picture of Mr. Evelien J.A. Roeleven

Mr. Evelien J.A. Roeleven

Auteur van deze blogpagina is Mr. Evelien J.A. Roeleven van Roeleven Advocaten & mediators, gespecialiseerd in personen- en familierecht als advocaat en register mediator.

Reconstructie kruispunt Hoensbroek

In mei start de aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg met het reconstrueren van het kruispunt Akerstraat-Noord / Allée / Trichterweg / Patersweg (bij het Sint-Janscollege).

De indeling van het kruispunt wordt aangepast. Door de komst van de Buitenring zijn de verkeersstromen namelijk gewijzigd. Tegelijkertijd gaat de gemeente Heerlen de Patersweg reconstrueren. De werkzaamheden starten medio mei 2019 en duren naar verwachting tot het eind van het jaar.

Zoals de afbeelding laat zien zijn er gedurende deze werkzaamheden omleidingsroutes. Roeleven Advocaten en Mediators is vanuit Heerlen via de Akerstraat Noord normaal bereikbaar. Komt u vanaf Sittard dan kunt u het beste rijden via de Randweg in Hoensbroek en vervolgens via de Hommerterweg naar de Akerstraat Noord rijden.

Deel dit bericht

Andere blog berichten:

Isy school

Roeleven familierecht en mediation werkte mee aan een artikel in GEZIN magazine Isy School. Het hele artikel is on line te lezen https://isy-magazine.nl/magazine/6.

Lees meer »