Nieuw Eyckholt 282

6419 BJ Heerlen

Omgangsregelingen ten tijde van de Corona-pandemie; 7 tips

Omgangsregelingen ten tijde van de Corona-pandemie; 7 tips,

Omgangsregelingen ten tijde van de Corona-pandemie; 7 tips
In de afgelopen dagen is plotseling alles anders geworden. Scholen zijn dicht, net als horeca, attractieparken en musea. Reizen wordt afgeraden en zelfs de grenzen worden gesloten. De economische impact is enorm. Hoe hou je je staande in deze roerige tijden?
Wanneer u gescheiden bent en kinderen heeft, is het onder normale omstandigheden soms al passen en meten met elkaar. In de huidige situatie is het helemaal een uitdaging. Hieronder geven wij 7 tips om hiermee om te kunnen gaan.

, Verder Online Nieuws, , https://www.verder-online.nl/500.aspx?aspxerrorpath=/nieuws/nieuws/omgangsregeling-tijdens-covid-19-corona/

Deel dit bericht

Andere nieuwsberichten