Familierecht

Personen- en familierecht​

Het familierecht. Iedereen maakt het mee in zijn leven. Bij de geboorte van een kind, bij een scheiding. Als het dan tot een conflict komt sta je opeens tegenover elkaar. Wat er ook gebeurt, we proberen altijd eerst  in goed overleg de kwestie op te lossen. Maar soms lukt dat niet en ontstaat er een conflict, soms zelfs een vechtscheiding.

Wij zijn er voor u

Roeleven familierecht en mediation is gespecialiseerd in  familierecht. Wij beoordelen uw zaak juridisch zonder daarbij uw persoonlijke belangen uit het oog te verliezen. Of dit nu gaat om het opstellen van een ouderschapsplan, de verdeling bij een echtscheiding, uithuisplaatsing of alimentatieberekening. Evelien Roeleven beschikt over parate kennis en jarenlange ervaring. Zij helpt u op deskundige wijze te zoeken naar een oplossing.

Procederen of mediaten

Veelal denkt men dat een rechterlijke procedure dé oplossing is voor een conflict. Uiteraard kunnen wij u bijstaan in een rechterlijke procedure maar we kunnen ook werken naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Dit kan door middel van mediation. Bij mediation werken we naar een oplossing op maat. Het voordeel van mediation is dat u zelf de regie houdt over de te maken afspraken waardoor u ook zelf de kosten in de hand kunt houden. Daarnaast is het een meer vreedzame oplossing dan procederen.